Υλικά
500 γρ. µακαρόνια (ό,τι µακαρόνια µας αρέσουν)
1 1/2 κούπα του τσαγιού πάστα ελιάς
4 ποτήρια νερό
5 κουταλιές της σούπας σουσάµι
Εκτέλεση
Γεµίζουµε την κατσαρόλα µε νερό και µια κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι.
Αφού βράσει το νερό, ρίχνουµε τα µακαρόνια και τα βράζουµε για 10 λεπτά και µετά τα σουρώνουµε.
Σε ένα τηγάνι που καίει βάζουµε το σουσάµι και το καβουρδίζουµε για πέντε λεπτά.
Μετά βάζουµε την πάστα ελιάς και το νερό και τη βράζουµε µέχρι να πιεί σχεδόν όλο το νερό.
Μετά παίρνουµε τα µακαρόνια και τα βάζουµε µέσα στο τηγάνι µε την πάστα ελιάς και ανακατεύουµε.
Σερβίρουµε αµέσως.