Υλικά
350 γρ. πένες
4 πατάτες καθαρισµένες σε κύβους
6 καρύδια σε κοµµάτια
8 φιλέτα αντζούγιας
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο βασιλικό κοµµένο
3 κουταλιές της σούπας λάδι
30 γρ. πεκορίνο τριµµένο
Εκτέλεση
Σοτάρουµε το λάδι µε το σκόρδο.
Αφαιρούµε το σκόρδο και προσθέτουµε τις αντζούγιες πιέζοντας τα φιλέτα.
Προσθέτουµε τα καρύδια και το βασιλικό και ανακατεύουµε.
Βράζουµε τα µακαρόνια και τις πατάτες και τα σουρώνουµε.
Βάζουµε στο τηγάνι τα µακαρόνια µε τις πατάτες και το πεκορίνο.
Τα ανακατεύουµε και τα σερβίρουµε ζεστά.