Υλικά
Υλικά
500 ml γάλα
150 γρ. μέλι
4 κρόκοι αβγών
25 γρ. ζελατίνη
500 γρ. σαντιγί
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα με το μέλι.
Χτυπάμε καλά με το μίξερ τους κρόκους και τους ζεματίζουμε ρίχνοντας με κουτάλα λίγο –λίγο το μείγμα γάλακτος –μελιού.
Διαλύουμε τη ζελατίνη σε λίγο βραστό νερό.
Τραβάμε από τη φωτιά το σκεύος, προσθέτουμε τη ζελατίνη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σουρώνουμε από λεπτή σίτα και βάζουμε στο ψυγείο γύρω στη μία ώρα.
Προσεκτικά, ανακατεύουμε με τη σαντιγί.
Μοιράζουμε σε ποτήρια ή μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο γύρω στις 5 ώρες, πριν σερβίρουμε.
Α.Τ.