Υλικά
Υλικά
500 γρ. (3½ φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο πούδρα
1 κιλό (7 φλιτζ. τσαγιού) Άχνη Ζάχαρη ΑΝΘΟΣ
125 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γλυκόζη
90 γρ. κερασάκια μαρασκίνο
20 γρ. (4 κουτ. σούπας) ανθόνερο
Λίγη βανίλια
1-2 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ (αν χρειαστεί)
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε όλα τα υλικά με το φτερό.
Αν το μίγμα είναι πολύ μαλακό προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας Κορν Φλάουρ.
Πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα περνάτε από την Άχνη Ζάχαρη.