Υλικά
Υλικά για 25 μεγαλούτσικα σοκολατάκια
3 ρυζογκοφρέτες
80 γρ. ολόκληρα φουντούκια
125 γρ. κουβερτούρα (ή σοκολάτα γάλακτος αν προτιμάτε)
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Σε ένα βαθουλό μπολάκι σπάμε με το χέρι σε πολύ μικρά κομματάκια τις ρυζογκοφρέτες. Προσθέτουμε τα φουντούκια.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά, να σκεπαστούν εντελώς τα υλικά μας.
Στρώνουμε στον πάγκο της κουζίνας χαρτί ψησίματος.
Με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε λίγο λίγο από το μείγμα και το απλώνουμε στο χαρτί. Αφήνουμε γύρω στις 2 ώρες τα σοκολατάκια στο ψυγείο να στερεοποιηθούν.
Tip
Μπορούμε να καβουρδίσουμε τα φουντούκια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Αντί για φουντούκια, βάζουμε και αμύγδαλα, καρύδια ή οποιοδήποτε μείγμα από ξηρούς καρπούς και αποξηραμμένα φρούτα τύπου μπέρις.