Υλικά
Υλικά για 30 cookies
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. νιφάδες βρώμης
200 γρ. μαύρη ζάχαρη
4 κ.σ. μέλι
200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 αυγά
1 βανίλια σκόνη
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γλ. κανέλα
Εκτέλεση
Βάλτε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπήστε τα για λίγα λεπτά σε μέτρια ταχύτητα.
Ρίξτε τα αυγά, το μέλι, ανακατέψτε και μετά προσθέστε τις νιφάδες βρώμης, την κανέλα, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τελευταίο το αλεύρι.
Ανακατέψτε το μείγμα και αφήστε το στο ψυγείο για 30'.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175°C. Μοιράστε με ένα κουτάλι το μείγμα σε ένα ρηχό ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. Ψήστε για 13'-15'.
Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν πριν τα απολαύσετε.
Tip
Διατηρήστε τα μπισκότα σε κλειστό δοχείο τροφίμων.