Υλικά
2-3 αυγά
2 1/2 ποτήρια νερό
1/2 κιλό αλεύρι
1/2 κιλό τυρί φέτα
μέλι
λίγο αλάτι (μόνο αν δεν είναι αλμυρή η φέτα)
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το μέλι), ρίχνοντας κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι.
Ανακατεύουμε συνεχώς προς μια κατεύθυνση (π.χ. όλο δεξιά) και όταν πήξει αρκετά (να μην είναι νερουλό - πιο πολύ πηχτό να είναι), ρίχνουμε μια-μια κουταλιά γεμάτη.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σαν τους λουκουμάδες).
Περιχύνουμε τις τηγανίτες με μέλι και τις σερβίρουμε ζεστές.