Υλικά
100 γρ. χυμό πορτοκαλιού
100 γρ. βούτυρο/μαργαρίνη
75 γρ. ζάχαρη
ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
3 αυγά, χτυπημένα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το χυμό πορτοκαλιού, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα.
Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το βούτυρο, αδειάζουμε το μείγμα μέσα στα αυγά, τα οποία έχουμε χτυπήσει ελαφρά, ανακατεύοντας συνεχώς.
Επαναφέρουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και το βάζουμε στη φωτιά.
Ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η κρέμα δέσει. Αδειάζουμε σε αποστειρωμένο βάζο και μόλις κρυώσει, τη διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι και 1 μήνα.