Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
1 ποτήρι ζάχαρη
2 αυγά
3 ποτήρια καρύδας (ινδοκάρυδο τρίμμα) περίπου 250-300 γρ.
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του περίπου 1/2 κιλό
σουσάμι (περίπου 200 γρ.)
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά και την καρύδα και στο τέλος πλάθουμε ρίχνοντας λίγο-λίγο το αλεύρι, μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Πλάθουμε σε μπαστούνια και τα περνάμε από σουσάμι.
Ψήνουμε περίπου 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.