Υλικά
Για τη βάση:
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
250 γρ. μαργαρίνη
Για την κρέμα:
2 κρέμες στιγμής
1 φακελάκι σαντιγί στιγμής γάλα
Για το ζελέ:
1 πακέτο φράουλες κομμένες σε φέτες
1 φακελάκι ζελέ φράουλα
Εκτέλεση
Κάνουμε σκόνη τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο ενσωματώνουμε να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος και απλώνουμε καλά σε όλο το ταψί.
Βάζουμε στο ψυγείο το μπισκότο να κρυώσει, φτιάχνουμε την κρέμα και τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας τους και ενώνουμε απλώνουμε πάνω από το μπισκότο και βάζουμε πάλι στο ψυγείο.
Φτιάχνουμε το ζελέ πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες του, το βάζουμε στην κατάψυξη να γίνει πιο γρήγορα.
Απλώνουμε τις φράουλες σε όλη την επιφάνεια της κρέμας και όταν το ζελέ μας αρχίσει και γίνετε στέρεο το απλώνουμε από πάνω.
Το βάζουμε τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Μπορούμε να το σερβίρουμε και με σαντιγί πάνω από το ζελέ.