Υλικά
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί σαντιγί φυτική τύπου μόρφατ στο τενεκεδάκι, καλά παγωμένη
3 αυγά
1 σοκολάτα κουβερτούρα
1 βανίλια
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα.
Χτυπάμε με το μίξερ πρώτα τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα κι έπειτα βάζουμε και τους κρόκους.
Σε άλλο μπολ, χτυπάμε καλά με το μίξερ τη φυτική σαντιγί και μετά προσθέτουμε το εβαπορέ και το ζαχαρούχο γάλα.
Σε αυτό το μίγμα προσθέτουμε τη βανίλια και τα αυγά και χτυπάμε καλά για να ανακατευτούν.
Χωρίζουμε το μίγμα σε 2 -το ένα, η βανίλια είναι ήδη έτοιμο.
Για να γίνει το άλλο μισό σοκολάτα προσθέτουμε σιγά-σιγά τη λιωμένη κουβερτούρα και παράλληλα το χτυπάμε με το μίξερ.
Τοποθετούμε τα 2 μέρη του παγωτού μας στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει και είναι έτοιμο.