Υλικά
500 γρ. γάλα
250 γρ. ζάχαρη
250 γρ. κεράσια, χωρίς κουκούτσι
2 κ.σ. κορν φλάουρ
150 γρ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το γάλα και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Λίγο πριν πάρει βράση το μίγμα, το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Πολτοποιούμε στο μούλτι τα κεράσια με την κρέμα γάλακτος.
Ενσωματώνουμε τον πολτό στο μίγμα με το γάλα, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.
Μεταφέρουμε το παγωτό σε ένα κλειστό, κατά προτίμηση μεταλλικό σκεύος και το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη. Θα χρειαστούν 2-3 ώρες.