Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι
1 ποτήρι ζάχαρη
ξύσμα από 5 μανταρίνια (ή πορτοκάλια)
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 ποτήρι χυμό στημένα μανταρίνια (ή πορτοκάλια)
6 αυγά
2 φακελάκια μπέικιν
2 βανίλιες
2 πακέτα φύλλα κρούστας
Για το σιρόπι:
2 μέρη ζάχαρη
3 μέρη νερό
φλούδα από 2 μανταρίνια (ή ένα πορτοκάλι)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα ταψί μέχρι να ομογενοποιηθούν εκτός από τα φύλλα κρούστας.
Αφού τελειώσουμε το ανακάτεμα σπάμε ακατάστατα τα φύλλα κρούστας μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε.
Ψήνουμε το μείγμα στους 170 βαθμούς για περίπου 25-30 λεπτά.
Για το σιρόπι: Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά.