Υλικά
Για τη ζύμη:
125 γρ. βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. γιαούρτι
50 γρ. ηλιέλαιο
1 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ . κορν φλάουρ
1 μπέικιν
350-400 γρ. αλεύρι
Για τη γέμιση:
4 μηλά
50 γρ. ζάχαρη (αν τα μήλα είναι γλυκά μπορούμε να την αφαιρέσουμε)
κανέλα
100 γρ. καρύδια, κομμένα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε.
Τα βάζουμε στο τηγάνι με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πιουν τα υγρά.
Προσθέτουμε τα καρύδια και την κανέλα και αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τη ζύμη βάζοντας όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με το κουτάλι, προσθέτουμε το αλεύρι και φτιάχνουμε ζύμη.
Χωρίζουμε σε 5 μπαλάκια και ανοίγουμε φύλλο σαν μικρό πιάτο του γλυκού.
Χωρίζουμε το κάθε φύλλο στα 4 και κόβουμε το κάθε κομμάτι σε 3 λωρίδες με το μαχαίρι.
Βάζουμε γέμιση 1 κ.γ. και το κλείνουμε. Ψήνουμε σε θερμοκρασία 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά να πάρουν χρώμα.