Υλικά
4 φύλλα κρούστας
350 γρ. κέικ ή τσουρέκι
10 μπισκότα τριμμένα με τα χέρια
2 μήλα τριμμένα στον χοντρό τρίφτη
1 κ.γ. κανέλα
1/2 φλιτζ. ζάχαρη
βιτάμ λιωμένο για τα φύλλα ή λάδι
άχνη
Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ τρίβουμε τα μήλα, ρίχνουμε το κέικ τριμμένο με τα δάχτυλά μας, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε δύο φύλλα, βουτυρώνοντάς τα ανάμεσα, πασπαλίζουμε με τα τριμμένα μπισκότα και κανέλα.
Βάζουμε άλλα δύο φύλλα βουτυρωμένα και ρίχνουμε το μείγμα μήλων-κέικ.
Γυρίζουμε προς τα μέσα τις άκρες του φύλλου και τυλίγουμε σε χοντρό ρολό.
Λαδώνουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου να ροδίσει.
Αφήνουμε να κρυώσει, πασπαλίζουμε με άχνη.