Υλικά
170 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
80 γρ. μέλι
30 γρ. γάλα εβαπορέ
40 γρ. κακάο
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το μέλι και το γάλα και ανακατεύουμε.
Έπειτα προσθέτουμε και το κακάο και ανακατεύουμε να καλά.
Τέλος σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια και τα ανακατεύουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
Αδειάζουμε σε φόρμα ή σε λαδόκολλα κάνοντάς το ρολό.
Αφήνουμε στο ψυγείο το γλυκό τουλάχιστον 2 ώρες ή για 1 ώρα στην κατάψυξη.