Υλικά
500 γρ. σαντιγί
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια
χυμός 2 πορτοκαλιών
2-3 κ.σ. κονιάκ
200 γρ. καραμελωμένα καρύδια
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά την κρέμα σαντιγί με το γιαούρτι και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο.
Σε μία μικρή κατσαρόλα βράζουμε τα δαμάσκηνα με το χυμό του πορτοκαλιού και το κονιάκ μέχρι να μαλακώσουν.
Σε βαθύ μπολ τοποθετούμε σε στρώσεις εναλλάξ, την κρέμα, τα δαμάσκηνα και τη μεγαλύτερη ποσότητα από τα καραμελωμένα καρύδια.
Τελειώνουμε με κρέμα και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα καρύδια.