Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
ζάχαρη
καρύδα τριμμένη
βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
Απλώνουμε στο βουτυρωμένο ταψί 1 φύλλο, βουτυρώνουμε, πασπαλίζουμε με ζάχαρη και καρύδα, άλλο φύλλο ξανά το ίδιο, μέχρι πάχος 5-6 φύλλων.
Το τελευταίο φύλλο μόνο το βουτυρώνουμε.
Κόβουμε οριζόντια και κάθετα σε μέγεθος περίπου μπισκότου τετράγωνου.
Τα υπόλοιπα φύλλα ξανά το ίδιο σε άλλο ταψί. Δεν είναι μπακλαβάς, πρέπει να είναι λεπτές οι στρώσεις.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, αντιστάσεις πάνω κάτω, 35-40 περίπου λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με λίγη καρύδα.