Υλικά
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
8 φέτες τσουρέκι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. κακάο
1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα ανακατεύουμε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Κόβουμε τις φέτες τσουρεκιού σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο μίγμα.
Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.
Διατηρείτε στην κατάψυξη.
Σερβίρεται κρύο.