Υλικά
Για το σιρόπι:
2 ποτήρια νερού ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
1 ποτηράκι κρασιού μέλι
Για τη ζύμη:
5 αυγά
3 ποτήρια αλεύρι
καρύδια, κανέλα, λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για 5 λεπτά και μετά το βράσιμο προσθέτουμε το μέλι.
Ζυμώνουμε τα αυγά με το αλεύρι και ανοίγουμε 3 φύλλα.
Κόβουμε λωρίδες 4 εκατοστών, και αυτές τις κόβουμε κομμάτια 8 εκατοστών.
Κάνουμε ένα μικρό κόψιμο στο κέντρο και περνάμε μέσα από αυτήν τη μια πλευρά του κομματιού.
Έτσι σχηματίζεται ένα φιογκάκι.
Τηγανίζουμε τα φιογκάκια σε καυτό λάδι και μετά τα βουτάμε στο σιρόπι για λίγα λεπτά.
Σερβίρουμε πασπαλισμένα με χοντροκομμένο καρύδι και κανέλα.