Υλικά
400 γρ. ταχίνι
200 γρ. μέλι
200 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. μίγμα ξηρών καρπών
150 γρ. δημητριακά ολικής άλεσης
200 γρ. νιφάδες βρώμης
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Χοντροκόβουμε στο μούλτι τους ξηρούς καρπούς
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι, το μέλι, τους ξηρούς καρπούς, τα δημητριακά και τη βρώμη, μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψάκι περίπου 18x18 εκ.
Μεταφέρουμε εδώ το μίγμα, στρώνουμε ομοιόμορφα την επιφάνεια και την περιχύνουμε με τη λιωμένη σοκολάτα.
Αφήνουμε το μίγμα για 2-3 ώρες στο ψυγείο να στερεοποιηθεί και στη συνέχεια το κόβουμε με μυτερό μαχαίρι σε μπάρες.