Υλικά
250 γρ. κουβερτούρα
1 πακέτο μπισκότα κανέλας σπασμένα
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 φλιτζ. χοντροσπασμένα φουντούκια
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε την κρέμα (κρύα, από το ψυγείο) σε σφιχτή σαντιγί.
Με σπάτουλα και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε στη σαντιγί τη σοκολάτα.
Προσθέτουμε τα μπισκότα και τα φουντούκια και ανακατεύουμε.
Ντύνουμε με διαφανή μεμβράνη τον πάτο και τα τοιχώματα μιας μικρής ορθογώνιας φόρμας για κέικ.
Μεταφέρουμε εδώ το μίγμα και σκεπάζουμε με τη μεμβράνη που προεξέχει.
Αφήνουμε τη φόρμα για 3 περίπου ώρες στο ψυγείο, να σφίξει το γλυκό.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.