Υλικά
• 1 ποτήρι λάδι
• 1 ποτήρι ζάχαρη
• ξύσμα από 1 λεμόνι
• ξύσμα από 2 πορτοκάλια
• 2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
• 2 κουταλάκια σόδα
• 1 σφηνάκι κονιάκ
• 2 κουταλάκια κανέλα
• 1 κουταλάκι γαρίφαλο
• 3 ποτήρια αλεύρι
• 1/2 φακελάκι μπέικιν
• σουσάμι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε με το σύρμα το λάδι, τη ζάχαρη, τα ξύσματα, το φρέσκο χυμό μαζί με τη σόδα, το κονιάκ, την κανέλα, το γαρίφαλο και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.