Υλικά
300 γρ. κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά
1 σφηνάκι οποιοδήποτε λικέρ
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
300 γρ. φράουλες ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Τη θέλουμε χλιαρή.
Με το μίξερ χειρός χτυπάμε την κρέμα, κρύα, από το ψυγείο, σε σφιχτή σαντιγί.
Προσθέτουμε το λικέρ και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί.
Με μια σπάτουλα πλέον και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε στο μίγμα πρώτα το γιαούρτι και μετά τη λιωμένη σοκολάτα.
Προσθέτουμε τις φράουλες και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε το μίγμα σε μεταλλικό μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.