Αθερίνα με κρέμα φέτας και βασιλικό
Υλικά
Υλικά
1/2 κιλό αθερίνα
Αλεύρι κι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Κρέμα φέτας
250 γρ. φέτα ή ξινομυζήθρα
200 ml γάλα φρέσκο
Φρέσκος βασιλικός και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα υλικά για την κρέμα φέτας στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ρευστή κρέμα.
Προσθέτουμε γάλα ή φέτα, αν χρειαστεί.
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε την αθερίνα, τη σερβίρουμε σε χωνάκι και την περιχύνουμε με την κρέμα φέτας.
Επίσης...
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.
Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.
Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.
Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.
Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.
Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.
Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.