Σκορπίνα με φασκόμηλο στο φούρνο
Υλικά
Υλικά
Ψάρι Σκορπίνα 1 kg
Πατάτες
Λευκό κρασί
Κάπαρη
Φασκόμηλο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες λεπτές φέτες τις τοποθετούμε στο ταψί, της αλατίζουμε και προσθέτουμε ελαιόλαδο, κάπαρη και λευκό κρασί.
Ανάβουμε το φούρνο και τις αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίζουν να ροδίζουν.
Τότε προσθέτουμε και το ψάρι στο φούρνο αφού έχουμε τοποθετήσει στην κοιλιά του ένα κλωνάρι φασκόμηλο.
Το φαγητό θέλει περίπου 45 λεπτά για να γίνει αλλά πρέπει να το παρακολουθούμε.
Επίσης...
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.
Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.
Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.
Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.
Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.
Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.
Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.