Μύδια με κάππαρη, μάραθο και άγριο άνηθο Τήνου (συνταγή από το εστιατόριο "Θαλασσάκι")
Υλικά
Υλικά
25 φρέσκα μύδια
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
1 χούφτα μάραθο
άγριο άνηθο
1 ποτήρι κρασί
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αχνίζουμε τα μύδια και στραγγίζουμε το ζουμί που είναι αλμυρό.
Μετά βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο τηγάνι και αφού σωταριστούν για λίγο σβήνουμε με κρασί, Όταν εξατμιστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι και λεμόνι και σερβίρουμε.
Επίσης...
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.
Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.
Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.
Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.
Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.
Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.
Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.