Υλικά
Υλικά
500 γρ. μύδια
30 ml ελαιόλαδο
80 ml λευκό κρασί
½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/5 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
40ml ζωμό λαχανικών ή ψαριού
5ml χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μύδια, βγάζουμε τα μουστάκια τους και κοιτάμε να είναι όλα κλειστά.
Σε μια κατσαρόλα μικρή ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μύδια, προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα για λίγο, μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.
Προσθέτουμε τον ζωμό και τον κόλιανδρο και τα αφήνουμε για 5 λεπτά.
Στο τέλος, βάζουμε το λεμόνι και λίγο λάδι κα σερβίρουμε.
H συνταγή είναι από το Armyra by Papaioannou στο Costa Navarino.