Υλικά
800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (μισό σπάλα και μισό κιλότο)
2 τριμμένα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
4 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
4 φέτες ψωμί τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα μπολ τον κιμά, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τον δυόσμο, τον μαϊντανό, το τριμμένο ψωμί, αλάτι και πιπέρι.
Ρίξτε 4-5 κουταλιές νερό και ζυμώστε το μείγμα.
Πλάστε τα κεφτεδάκια, περάστε τα από το αλεύρι και τηγανίστε τα σε ελαιόλαδο.
Tip
Για πιο τρυφερά και αφράτα κεφτεδάκια, προτιμήστε κιμά περασμένο δύο φορές.