Υλικά
800 γρ. φιλετάκια από στήθος κοτόπουλου
4 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κ.σ. μέλι
100 γρ. μαγιονέζα
500 γρ. πατάτες σε μικρά κομμάτια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε σε λεπτές λωρίδες τα φιλέτα του κοτόπουλου.
Βάλτε τα σε ένα μπολ και προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε τα.
Προσθέστε τις πατάτες και ανακατέψτε.
Μοιράστε το μείγμα σε 4 φύλλα λαδόκολλας.
Διπλώστε τις άκρες για να σχηματίσετε τα πακέτα, βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε στους 180°C για 35'.
Τip
Για περισσότερο άρωμα, πασπαλίστε λίγο πριν σερβίρετε με φρέσκια μαντζουράνα, δεντρολίβανο και ρίγανη.