Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου σε μπουκιές
2 φλ. κριθαράκι χοντρό
3 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. βούτυρο
1/4 φλ. γάλα
1/2 φλ. τυρί τριμμένο
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τις μπουκιές κοτόπουλου στο λάδι 15 λεπτά να ροδίσουν.
Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες. το στραγγίζουμε.
Ανακατεύουμε το τριμμένο τυρί, το βούτυρο και το γάλα σε κατσαρόλα, ρίχνουμε το κριθαράκι, αν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμη λίγο γάλα.
Προσθέτουμε τέλος τις σοταρισμένες μπουκίτσες, αλατοπιπερώνουμε και ενώνουμε τα υλικά.
Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.