X

Κρέας με Μανιτάρια και Πιπεριές

Πώς θα φτιάξετε κρέας με μανιτάρια και πιπεριές.

Υλικά

•1.500 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες

•1 σκαφάκι μανιτάρια κομμένα στα δύο

•4 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες (μία από κάθε χρώμα)

•2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε ροδέλες

•4 - 5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες

•1 κουταλιά πελτέ

•1 ποτήρι λάδι

•αλάτι, πιπέρι

•2 κουτ. σούπας ξίδι

•½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Τσιγαρίζω στο λάδι τα κρεμμύδια για 4 - 5 λεπτά.

Προσθέτω το κρέας, τις ντομάτες, τον πελτέ, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι και νερό και αφήνω το φαγητό να βράσει.

Όταν θα έχει βράσει το κρέας, προσθέτω τα μανιτάρια, τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό.

Τα αφήνω να βράσουν και αυτά και σβήνω τη φωτιά.

Tip

Οι πιπεριές και τα μανιτάρια θέλω να "κρατάνε" λίγο, να μην είναι λιωμένα, γι’ αυτό και τα βάζω στο τέλος.

Επίσης...

Μοσχάρι µε Φασολάκια

Η συνταγή για μοσχάρι με φασολάκια.

Μοσχάρι µε Αρακά

Η συνταγή για μοσχάρι με αρακά.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Κεφτεδάκια Σύβραση

Πώς θα φτιάξεις κεφτεδάκια σύβραση.

Μοσχαράκι στην Κατσαρόλα με Μπίρα, Πορτοκάλι και Πατάτες

Σε έναν υπέροχο συνδυασμό από εσπεριδοειδή και καραμελωμένα μπαχαρικά αρώματα που δένουν με την μπίρα.

Τραγανά Κιμαδοπουγκάκια με Πράσο

Με μια πεντανόστιμη γέμιση που καλύπτεται από τραγανιστό φύλλο.

Γιουβαρλάκια Φρικασέ με Σάλτσα Μαϊντανού

Από τα πιο αγαπημένα φαγητά της Ελληνίδας μαμάς, μπορούν να μαγειρευτούν διαφορετικά, με πολλούς τρόπους, για να μην τα βαρεθούμε ποτέ.

Μοσχαράκι με Μήλα και Πατάτες

Είναι φοβερό το πόσο ταιριάζει το κρέας με τα πράσινα τραγανά μήλα.

Κρασάτο Μοσχαράκι με Μανιτάρια

Η συνταγή για κρασάτο μοσχαράκι με μανιτάρια.

Μοσχαράκι με Μπίρα, Μελιτζάνες και Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις μοσχαράκι με μπίρα, μελιτζάνες και ρύζι.

Μοσχαράκι Στιφάδο με Κυδώνια στη Γάστρα

Όσο κι αν οι μέρες προτιμούν τη γαλοπούλα και το πουλερικό, ένα μοσχαράκι δεν λείπει ποτέ από το γιορτινό τραπέζι.

Γκούλας, η Σούπα της Γιορτής

Η ίσως πιο ονειρεμένη από τις παραδοσιακές σούπες, με τη γεύση που αγαπούν οι γιορτές: ξινή, γλυκιά και πικάντικη.

Μοσχαράκι με Πετιμέζι

Γλυκόξινο, καταπληκτικό, με μια μελωμένη υπέροχη σάλτσα, που ταιριάζει με πουρέ πατάτας ή καρότου και με λευκό ρυζάκι.

Το Μοσχαράκι της Φακής και των Ζυμαρικών

Εμπνευσμένο από το αιγυπτιακό "κόσαρι", ένα θαυμάσιο πιάτο με φακές και ζυμαρικά.