Υλικά
•1 κιλό κοτόπουλο βρασμένο, χωρίς κόκαλα
•5 - 6 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
•700 γρ. Γιαούρτι και μαγιονέζα (μισό μισό)
•καρυδόψιχα
•ρόδι
•καλαμπόκι
•μάραθο
•αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•2 κουταλιές μουστάρδα
•ξύσμα από ένα λάιμ
Εκτέλεση
Βάζω νερό στην κατσαρόλα με λίγο αλάτι και μόλις πάρει βράση προσθέτω το κοτόπουλο ολόκληρο και το αφήνω να βράσει.
Στη συνέχεια περιμένω να κρυώσει και του βγάζω την πέτσα και τα κόκαλα.
Το κόβω με τα χέρια μου και το βάζω σε μια λεκάνη.
Προσθέτω ρόδι, καλαμπόκι, μάραθο, καρυδόψιχα, τα κρεμμυδάκια και αλάτι.
Ανακατεύω το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα, προσθέτοντας λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τα βάζω και αυτά στη λεκάνη με το κοτόπουλο και ανακατεύω να ενωθούν όλα μεταξύ τους.
Σκεπάζω με μια μεμβράνη και τα αφήνω γύρω στη μισή ώρα στο ψυγείο.
Βγάζω τη λεκάνη από το ψυγείο, μεταφέρω τη σαλάτα σε μια σαλατιέρα και τη σερβίρω πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγα ρόδια, λίγα καρύδια και το ξύσμα.