Υλικά
•1.500 γρ. Μοσχαράκι σε μερίδες
•1 κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια
•2 - 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
•1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
•1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
•2 ξυλαράκια κανέλας
•1 κουταλιά κανελογαρίφαλο
•1 κουταλιά ξίδι
•1 κουταλιά πελτέ
•3 - 4 ντομάτες χοντροκομμένες
•αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
•2 κιλά γλυκοπατάτες, τις οποίες έχω περάσει λίγο από το τηγάνι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω στο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κρέας και τον πελτέ για 8 - 10 λεπτά.
Σβήνω με το κρασί.
Προσθέτω τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, το ξίδι, τα ξυλαράκια κανέλας, το κανελογαρίφαλο και νερό και αφήνω το κρέας να βράσει καλά.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτω λίγο ακόμα νερό και τις γλυκοπατάτες και αφήνω να βράσουν μαζί και να πιει το φαγητό το ζουμί του.