Υλικά
•600 - 700 γρ. κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο
•2 - 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
•1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
•1 σκαφάκι μανιτάρια ψιλοκομμένα
•3 κουτ. σούπας λαδοβούτυρο
•300 γρ. τριμμένο κασέρι
•1 κεσεδάκι γιαούρτι
•φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι, πάπρικα
•½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
•σουσάμι
•2 σπιτικά φύλλα γιαουρτιού
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 170°C.
Βράζω το κοτόπουλο και μετά αφαιρώ τις πέτσες και τα κόκαλα.
Βάζω λαδοβούτυρο στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί μεταφέρω εκεί το κοτόπουλο, το οποίο έχω κόψει σε πολύ μικρά κομμάτια.
Προσθέτω τα κρεμμύδια και τα σοτάρω για 4 - 5 λεπτά.
Μετά βάζω τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τον μαϊντανό, τα ανακατεύω όλα μαζί για 2 - 3 λεπτά και σβήνω τη φωτιά.
Μόλις κρυώσει λίγο, προσθέτω το γιαούρτι και τυρί και ανακατεύω.
Λαδώνω ένα ταψί, απλώνω το ένα φύλλο, από πάνω στρώνω τη γέμιση και σκεπάζω με το άλλο φύλλο.
Λαδώνω την επιφάνεια της πίτας, την χαράζω σε κομμάτια, την τρυπάω με ένα πιρούνι και πασπαλίζω με σουσάμι.
Βάζω το ταψί στον φούρνο και ψήνω την κοτόπιτα γύρω στα 35 - 40 λεπτά.