Υλικά
•1.500 γρ. μοσχαράκι (σπάλα) σε μερίδες
•1.500 γρ. Σπανάκι χοντροκομμένο
•3 - 4 πράσα σε ροδέλες
•1 ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια
•4 - 5 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
•½ ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
•2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
•1 κουτ. σούπας πελτέ
•1 ποτηράκι λάδι
•1 ποτηράκι χυμό λεμόνι
•αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω στο λάδι τα κρεμμύδια, τα πράσα και το κρέας για 4 - 5 λεπτά.
Προσθέτω τον πελτέ, τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και νερό και αφήνω το φαγητό να βράσει.
Μόλις είναι έτοιμο το κρέας, προσθέτω το σπανάκι και τον χυμό λεμονιού και αφήνω να βράσει και το σπανάκι.
Προσθέτω και τον άνηθο 5 λεπτά πριν σβήσω τη φωτιά.