Υλικά
•2 κιλά μοσχαράκι σε μερίδες
•1 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνάτες
•1 κουτί ντομάτα κονκασέ
•1 ποτηράκι λάδι
•1 κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια
•2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
•2 - 3 φύλλα δάφνης
•2 ξυλαράκια κανέλας
•1 κουταλάκι κανέλα τριμμένη
•αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
•½ ματσάκι ψιλοκομμένο σέλινο
Εκτέλεση
Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζω το κρέας με το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 - 6 λεπτά.
Προσθέτω την ντομάτα, τη δάφνη, τα ξυλαράκια και τη σκόνη κανέλας, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και νερό και αφήνω το φαγητό να βράσει.
Μόλις βράσει το κρέας, προσθέτω τις πατάτες, λίγο νερό ακόμα και το σέλινο και αφήνω να βράσουν μαζί και να πιει το φαγητό το ζουμί του.