Υλικά
•300 γρ. Χοντροκομμένη φέτα
•300 γρ. Τριμμένη μυζήθρα
•6 αβγά
•2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
•½ ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο
•φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•2 σπιτικά φύλλα γιαουρτιού
•λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 180°C.
Σε μια λεκάνη ανακατεύω τα τυριά με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον δυόσμο.
Χτυπάω την κρέμα γάλακτος με τα αβγά, τα προσθέτω στα τυριά και τα ανακατεύω όλα μαζί.
Λαδώνω ένα ταψί και απλώνω το ένα φύλλο.
Στρώνω από πάνω το μίγμα των τυριών και σκεπάζω με το άλλο φύλλο.
Κόβω την πίτα, τη λαδώνω με λίγο λάδι και βάζω το ταψί στον φούρνο για 35 - 40 λεπτά.
Τρώγεται ζεστή.