Υλικά
•1.300 - 1.500 γρ. κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
•2 πιπεριές (Φλωρίνης και κέρατο)
•1 καυτερή μικρή πιπερίτσα
•3 - 4 σκελίδες σκόρδο
•1 ποτηράκι λάδι
•1 ποτηράκι κρασί
•ξύσμα από 1 λεμόνι
•αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
•1 κιλό ντοματίνια
•1 κρεμμύδι σε ροδέλες
Εκτέλεση
Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζω για 4 - 5 λεπτά το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κρέας, τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και την πιπερίτσα ολόκληρη.
Σβήνω με το κρασί, προσθέτω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και 2 - 3 ποτήρια νερό και αφήνω το φαγητό να βράσει.
Μόλις είναι έτοιμο κι έχει πολύ λίγο ζουμάκι, προσθέτω τα ντοματίνια και τα αφήνω να πάρουν 4 - 5 βράσεις προτού σβήσω τη φωτιά.
Όταν βάλω τα ντοματίνια στην κατσαρόλα, την κουνάω προσεκτικά, να μη λιώσουν.
Σερβίρεται ζεστό, με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού. Ταιριάζει με πουρέ, πιλάφι ή μακαρόνια.