Υλικά
1 κιλό µοσχάρι
1 κιλό αρακάς
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/2 µατσάκι άνιθο
3 φρέσκιες ντοµάτες
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουµε το µοσχάρι.
Το βάζουµε στο ταψί.
Τρίβουµε τις ντοµάτες στο τρίφτη.
Προσθέτουµε τη µισή ποσότητα ντοµάτας στο ταψί. Λιώνουµε το βούτυρο και περιχύνουµε το κρέας.
Ψήνουµε σε µέτριο φούρνο έως να µισοψηθεί.
Προσθέτουµε 1-2 φλιτζάνια νερό και την υπόλοιπη ντοµάτα και µόλις βράσουν ρίχνουµε τον αρακά και ανακατεύουµε που και που να µην κολλήσει.