Υλικά
1/2 κιλό µοσχάρι
4-5 πατάτες µέτριες
1 µατσάκι άνηθο
µισό φλιτζάνι κρασί λευκό
µισό κιλό φασολάκια µπαρµπούνια
2 κρεµµύδια ξερά
1 τοµατοχυµό
3 ντοµάτες ψιλοκοµµένες
αλάτι
πιπέρι
πολύ λίγη ζάχαρη
λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρέας µε το κρεµµυδάκι και τον άνηθο και σβήνουµε µε το κρασί µας.
Στη συνέχεια ρίχνουµε τα φασολάκια και τα ανακατεύουµε όλα µαζί και ρίχνουµε και τις ψιλοκοµµένες ντοµάτες και τον τοµατοχυµό και νερό όσο να σκεπαστεί η κατσαρόλα.
Τα αφήνουµε να βράσουν περίπου µια ώρα.