Υλικά
Υλικά
125 γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
150 γρ. (3/4 φλιτζάνι τσαγιού) πραλίνα φουντουκιού
1/2 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
Για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)
φιστίκια Αιγίνης ή Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
Εκτέλεση
Λιώνετε την 125 γραμμάρια κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε την πραλίνα φουντουκιού, το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε.
Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου, μέχρι να σταθεροποιηθεί λίγο.
Βάζετε το μίγμα σε κορνέ και σχηματίζετε μικρές ροζέτες.
Γαρνίρετε αν θέλετε με φιστίκια Αιγίνης ή με κουβερτούρα σε νιφάδες.