Υλικά
200 γρ. έτοιμα μπεζεδάκια μικρά
300 γρ. τυρί κρέμα
2 κοφτές κ.σ. στιγμιαίο καφέ
2 κ.σ. λικέρ καφέ
4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 αβγά
40 γρ. Κουβερτούρα
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε χαμηλή φωτιά με 1 κ.σ. νερό.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
Σε μια λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη, τον καφέ και το λικέρ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους συνεχίζοντας το χτύπημα.
Ενσωματώνουμε τη σοκολάτα συνεχίζοντας το χτύπημα.
Με σπάτουλα και με απαλές κινήσεις ενώνουμε στο μίγμα τη μαρέγκα.
Σε ποτήρια που προτιμάμε σπάζουμε τα μαρεγκάκια και τα εναλλάσσουμε σε στρώσεις με την κρέμα τυριού.
Τελειώνουμε με ένα ολόκληρο μαρεγκάκι.