Υλικά
200 γρ. τυρί κρέμα
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
3 κ.σ. ζάχαρη
ξύσμα από 1 μανταρίνι
1 κ.σ. λικέρ μανταρίνι ή πορτοκάλι
3 μανταρίνια για το ντεκόρ
φουντούκια καβουρδισμένα και ψιλοτριμμένα στο μούλτι για το ντεκόρ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά με τον αβγοδάρτη ή με το μίξερ χειρός το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το ξύσμα, τη ζάχαρη και το λικέρ.
Μοιράζουμε την κρέμα σε 4 μπολάκια και την αφήνουμε τουλάχιστον για 2 ώρες στο ψυγείο να δέσει.
Στολίζουμε γύρω γύρω το γείσο του μπολ με φετάκια μανταρίνι και πασπαλίζουμε με τριμμένο φουντούκι.
Tip
Mπορούμε να το φτιάξουμε με πορτοκάλι, ανανά, αχλάδι, φράουλα ή φρούτα του δάσους.