Υλικά
650 ml γάλα
1 βανίλια
1 κ.σ. γεμάτη κορν φλάουρ
200 γρ. μπισκότα νταϊτζέστιβ
250 γρ. πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι διαλύουμε στο κρύο γάλα το κορν φλάουρ με τη βανίλια.
Μεταφέρουμε στη φωτιά, σε μέτρια θερμοκρασία, και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα.
Την αφήνουμε λίγο να χλιάνει και την ανακατεύουμε με την πραλίνα φουντουκιού.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι: να μη γίνουν εντελώς σκόνη, θέλουμε να μείνουν και μικρά κομματάκια.
Σε ποτήρια μοιράζουμε τα μπισκότα. Βάζουμε πάνω τους κρέμα και συνεχίζουμε με άλλη μία στρώση από μπισκότο και μία τελευταία από κρέμα.
Αφήνουμε τα ποτηράκια μας για 2 ώρες στο ψυγείο.