Υλικά
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο ή μαργαρίνη
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα χοντροκομμένη
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και χτυπάμε για 4 λεπτά.
Προσθέτουμε τα καρύδια καιανακατεύουμε ελαφρά.
Αδειάζουμε σε φόρμες ατομικές,βουτυρωμένες και πασπαλισμένες με ζάχαρη.
Πάνω από κάθε καρυδοπιτάκι βάζουμε από μισό καρύδι.
Ψήνουμε για 20-30 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.