Υλικά
2 φλιτζ. τσαγ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ λάδι
1 κ.γ. ζάχαρη
νερό χλιαρό όσο πάρει
1 πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση
1 1/2 φλιτζ. καρύδια χοντροτριμμένα
2 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. γαρίφαλο
2-3 κ.γ. ζάχαρη
λάδι για το άλειμμα των φύλλων
Εκτέλεση
Βάζουμε το αλεύρι, κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε το λάδι, ζάχαρη, αλάτι και όσο νερό πάρει μέχρι να έχουμε ένα εύπλαστο ζυμάρι.
Το χωρίζουμε σε δυο μπάλες και το αφήνουμε 10 λεπτά σκεπασμένο να ξεκουραστεί.
Κατόπιν ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης, ανοίγουμε με τον πλάστη δυο μεγάλα φύλλα τα λαδώνουμε ελαφρά και απλώνουμε παντού τη γέμιση.
Τυλίγουμε σε ρολό, όχι πολύ σφιχτό και κατόπιν σε σαλιγκαράκια.
Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, τα αλείφουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.