Υλικά
2 πακέτα πτί-μπερ μπισκότα
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
1 σαντιγί φυτική
250 γραμ. ζάχαρη άχνη
1 1/2 κούπα γάλα φρέσκο
μαρμελάδα βύσσινο (1 1/2 κουτί)
σιρόπι βύσσινο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Κατόπιν προσθέτουμε το γιαούρτι σιγά-σιγά.
Στρώνουμε σε ένα πιρέξ τα μπισκότα, τα οποία πρώτα έχουμε βουτήξει πολύ-πολύ γρήγορα σε γάλα με σιρόπι βύσσινο.
Ρίχνουμε τη μισή κρέμα από πάνω.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μπισκότα-κρέμα. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη μαρμελάδα και μετά από 4 ώρες στο ψυγείο είναι έτοιμο.