Υλικά
1/2 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ τριμμένα
1 κ.σ. βιτάμ, λιωμένο
1 φακελάκι κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια
3 φλιτζ. γάλα
3 κουταλιές ζάχαρη
1 φακελάκι ζελέ φράουλα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βιτάμ και τα στρώνουμε σε ένα μικρό πυρέξ.
Βάζουμε στο ψυγείο.
Έχουμε φτιάξει την κρέμα όπως λένε οι οδηγίες αλλά με 3 φλιτζάνια γάλα και την έχουμε αφήσει να κρυώσει λίγο.
Φτιάχνουμε και το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.
Βάζουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα και τη βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά μετά βάζουμε με το κουτάλι λίγο λίγο ζελέ μια μικρή στρώση και το βάζουμε στο ψυγείο για άλλα 20 λεπτά και το υπόλοιπο το έχουμε στο ψυγείο.
Όταν περάσουν τα 20 λεπτά βάζουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο ζελέ και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.