Υλικά
250 γρ. σαβαγιάρ
1 εβαπορέ
1 ½ κούπα άχνη
1 ζελέ λεμόνι
χυμός ενός λεμονιού
χυμός από δύο πορτοκάλια
σαντιγί
Εκτέλεση
Ρίχνουμε πρώτα τα αυγά στο μίξερ και τα χτυπάμε έως ότου να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Κατόπιν όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το αλεύρι.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός λίγο πιο αραιός από ένα κανονικό κέικ.
Ίσως μας περισσέψει λίγο αλεύρι, θα το δείτε με το μάτι.
Τέλος βουτυρώνουμε τη φόρμα μας και το ψήνουμε σε αντίσταση στους 180 βαθμούς για μία ώρα και 10 λεπτά περίπου.